Ons team

Ontmoet onze kindercoach docenten

Word gespecialiseerde kindercoach en laat je begeleiden door onze gast docenten. Ons hele team zal jou als coach centraal zetten. Ontmoet hen snel:

Kim Hillaert - Jouw coach tijdens de opleiding kindercoaching

Kim Hillaert

Trainer en coach van de Kunst van kindercoaching

Eigenaar van Prachtige Parel

Niels Muysewinkel: Gastdocent

Niels Muysewinkel

Gastdocent van de Kunst van kindercoaching

Christa Wiersma: Kinderchoach mentor

Christa Wiersma

Gastdocent van de Kunst van kindercoaching

Michèle Wattel

Gastdocent van de Kunst van kindercoaching

Een professioneel team voor jou

Al onze docenten hebben als doel jou te helpen bij het opstarten van jouw praktijk en zullen ervoor zorgen dat jij je voornamelijk op jezelf als coach kan richten. Op die manier streven wij er samen met jou naar dat alle kinderen die jouw praktijk binnenwandelen de begeleiding krijgen die ze verdienen.

Bij de Kunst van kindercoaching geloven wij er sterk in dat elk kind een goede kindercoach verdient. Daarom is het voor ons belangrijk om jou alle kennis en hulp te geven die wij hebben om meer kinderen te kunnen helpen. Wij stelden daarom een team samen aan professionals met elk hun specialiteit.

Groei samen met ons

Als beginnende kindercoach wil je zoveel mogelijk groeien. Daarom ben je bij ons ook aan het goede adres. Onze docenten hebben jarenlang ervaring met het trainen van kindercoaches

Delen van ervaring is zowel voor jou als voor het kind een groot pluspunt. Het geeft nieuwe inzichten, ideeën en zo sta je er niet alleen voor. In onze gesloten Facebookgroep krijg je dus ook de kans om met de mede-cursisten te praten over jouw eigen ontwikkelingen.

Heb jij reeds vragen voor mij? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Daarnaast kanj je je ook altijd inschrijven op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al onze activiteiten.