Recensies

Wat zeggen deelnemers over onze opleiding?

Ik ervaar in het werken met Kim dat ze samen met je meekijkt naar wat voor jou het beste werkt. En vooral laat ze het je ervaren zodat je het in elke vezel van je lichaam kan voelen.
Deze training heeft me vooral bijgebracht dat ik mijn gevoel beter kan vertalen in wat het is en wat ik voel en dan komt de vertaalslag bij kinderen als vanzelf.
De niet schoolse aanpak sprak mij vooral aan. Ik had geen zin in dikke boeken en theorie, met dan als kers op de taart een examen op het eind.
Ik wist altijd al heel goed wat ik wilde, maar ik liet me nog heel vaak leiden door de mening van anderen. Dit kon me enorm onzeker maken. Hierin ben ik het meeste gegroeid naar mijn gevoel. Nu vind ik het prima dat iemand een andere mening heeft, maar ik ga mijn mening daarom niet herzien. Bovendien heb ik geleerd om meer op gevoel te leven en op mijn gevoel te vertrouwen. Dat lukt steeds beter en daar heeft de opleiding ook toe bij gedragen.
Tijdens het vierde blok is alles veranderd en wist ik meteen waar ik naartoe wilde. Voor mij was dit de stap die ik moest zetten en ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb. Het was met een krop in de keel en tranen, maar achteraf voelde ik me zo opgelucht en euforisch. Dat gevoel heb ik nog steeds als ik eraan terugdenk. Dit was voor mij het kantelpunt.
Je komt zoveel over jezelf te weten en je ontdekt (opnieuw) wie je echt bent. Dat is enorm waardevol omdat je op die manier ontdekt wat voor kindercoach je eigenlijk bent.
Ik ervaar in het werken met Kim dat je alles mag zeggen en vragen, alles is bespreekbaar, je kan volledig jezelf zijn. Die openheid waardeer ik het meest.
Ik ben krachtiger geaard in het leven gaan staan. Voel me meer mezelf, wil me niet langer excuseren voor wie ik ben. Ik hou van mezelf VOLLEDIG. Zowel m’n mooie als m’n minder mooie kantjes. En dat wil ik nu verder uitdragen naar andere kinderen en ouders. Je heerlijk nestelen in jezelf.
Kim zegt het gewoon zoals het is, ze triggert je met de juiste vragen. En ze wil je daarmee oprecht verder helpen groeien. En dat doe je helemaal zelf. Ze port je alleen hier en daar. Doet ze goed!
Een geweldige opleiding als je wil starten bij JEZELF en van daaruit verder groeien tot kindercoach. Geen pakket theorie, maar ervaringsgericht leren en terug het kind in jezelf leren ontdekken. Ja, het is een smak geld, maar je bent de investering in jezelf waard.