Als je beslist om grote stappen te zetten en je verantwoordelijkheid te nemen om een groep gespecialiseerde kindercoaches op te leiden en te trainen moet je uiteraard op zoek gaan naar een gepaste locatie. Een locatie waar er slaapgelegenheid is en voldoende ruimte binnen en buiten. Enkel op deze manier zal je als deelnemer voldoende ruimte kunnen nemen om tot een volledige ontwikkeling te komen want DIT is de basis van elke gespecialiseerde kindercoach. En hier teken je ook voor als je de opleiding bij de Kunst van kindercoaching volgt!

Na uren scrollen en internet uit te pluizen, je kent dat wel, kwam ik uit bij de Bloemistery in Lebbeke. Na een fijne kennismaking met de eigenaar en een volledige rondleiding in en rond het huis had ik een zeer goed gevoel. De nodige papieren werden ingevuld en de datums stonden vast. Na het eerste blok van de opleiding merkte ik dat er enkele dingen waren waar ik me niet goed bij voelde. Ik merkte dat dit niet ten goede kwam aan mijn cursisten. Dus ik ben stappen gaan ondernemen. Versta me niet verkeerd, de Bloemistery in Lebbeke is een schitterend vakantiehuis, voldoende ruimte om met 10 personen te overnachten en een schitterende plaats waar kinderen hun hartje kunnen oplaten. Het is een echte aanrader voor families!

Maar voor mijn cursisten was dit niet de juiste plaats. Ik heb de koe bij de horens gevat zoals ze hier wel eens durven zeggen en Google was opeens terug mijn beste vriend, een paar slapeloze nachten verder kwam ik opeens uit bij De Levensbloem in Buggenhout. Een recent geopende ruimte, een plek waar verbinding centraal staat.

Na het eerste gesprek met de eigenaar hadden we allebei een zeer goed gevoel, we wisten dat dit ging uitgroeien tot een mooie samenwerking. En inderdaad, na veel geregel en plaatselijke B&B’s aan te spreken zijn we tot 1 geheel kunnen komen. Dit is een zeer mooie meerwaarde voor de deelnemers:

  • een plek waar ruimte is, letterlijk en figuurlijk
  • een plek waar je helemaal tot rust kan komen, weg uit de dagelijkse beslommeringen
  • gelegen in een groene omgeving
  • een ideale plaats om een gespecialiseerde kindercoach te ontwikkelen en te zijn!

Kortom, dit gun ik jou van harte!
Wil je meer weten over de opleiding? Kijk eens rond, hier op de website www.dekunstvankindercoaching.be
Wil je graag inschrijven voor de opleiding? Dat kan, er start in september 2019 een nieuwe groep. Contacteer me via het contact formulier en we plannen een verhelderinggesprek in zodat we elkaar kunnen leren kennen.


Warme groetjes,

Kim
Trainer en coach van de Kunst van kindercoaching